Soolot

Akun ensimmäinen EP Sydämen sulamisonnettomuus ilmestyi keväällä ylistävien arvioiden saattelemana. Lataa ja kuuntele se täältä.

Miro julkaisee jatkuvalla syötöllä uutta shittiä, jota voi ladata ja kuunnella ilmaiseksi täällä.

Vamman paita & sälä – laadukasta vaatetusta bändille ja faneille! (Ja kuulumisia studiosta)

Vamman uusi nettikauppa on avattu. Voit ostaa Miro Palokallion ja Anna Tuomelan taiteilemia paitoja, pinssejä ja muuta sellaista täältä.

Samaan aikaan toisaalla: Vamman uuden albumin kauan viivästyneiden nauhoitusten oli määrä jatkua alkukesästä, mutta studioremontti ja kuljetusvälineiden tekniset viat ovat viivästyttäneet sessioita entisestään. Jotain on kuitenkin saatu aikaseksi, ja uuden levyn kanssa samaan aikaan julkaistaankin myös edellinen levy uudelleenäänitettynä, toinen levyllinen ylijäämäkamaa sekä yksi songcycle-ep. Kaikki ilmaiseksi, netin välityksellä. Odotellessa kannattaa tutustua Vamman Bandcamp-sivustoon.

P.S. Täällä uutispuolella ei ilmeisesti ole mainittu Chris Helteen lähtöä Vammasta viime syksynä. Bändi operoi nykyään studiossa triona, keikoilla lisäkitaristinaan Jesse Hirvelä (tuttu mm. bändistä Pornosaatana & Tytöt).

Miehistönvaihdos

Vamman jäsenistössä on tapahtunut ensimmäinen muutos pitkään aikaan, multi-instrumentalisti Chris Helle on korvannut Valtsu Kuuselan basistina. Muun bändin kuultua Valtsun lähtöaikeista he heti ensimmäisen tilaisuuden tullen piirittivät pahaa-aavistamattoman pikkuserkkunsa, jonka kanssa oli ollut puhetta bändin perustamisesta jo vuotta aiemmin. Chrisin myötä Vamman musiikissa aletaan kuulla ensimmäistä kertaa oikein soitettua viulua, joka todennäköisesti tulee olemaan kaiken lisäksi vireessä. Miron pahamaineiset kokeilut viulun kanssa saavat vihdoin jäädä pysyvästi (?) historiaan.

Huhuja tulevasta tuplalevystä on kuultu, muttei vahvistettu. Syyskuulle lupailtua levyä ei kannata odottaa vielä vähään aikaan, mutta ehkä se jouluun mennessä tulee.

P.S. Valtsu jatkaa legendaarisen Vaaleanpunaisen Kastelukannun basistina, älkää huoliko.

Vamma II -sessiot alkavat

Vamman toisen albumin (työnimeltään Vamma II) äänitykset alkavat todennäköisesti tässä kuussa. Levyä voi alkaa odottaa elokuun lopulla, mutta valmistumiseen voi mennä useita kuukausia. Levystä on tulossa myös 5.1-surround-miksaus, jonka julkaisu ei tosin ole kovin todennäköinen. Se tullaan kuulemaan ainakin levyn esikuuntelutilaisuudessa. Levyn tuottaja on todennäköisesti Vamma, kuten edelliselläkin levyllä, ja vastaavana tuottajana, äänittäjänä ja miksaajana häärii edelleen Miro Palokallio. Äänitys- ja miksausavustajana debyyttinsä levyllä tekee tämän sivuston ylläpitäjänäkin tunnettu Kimi Päivärinta.

Vamma elävänä

Vammalla on toukokuussa kaksi keikkaa:

Ma 18.5. klo 18 (tilaisuus alkaa, Vamma viimeinen esiintyjä) Saseka-talo, Vuosaari, Helsinki

Ke 27.5. klo 17:50 (Vamma esiintyy, tilaisuus alkaa klo 17) Kivikon nuorisotalo, Kivikko, Helsinki

Keikoilla tullaan kuulemaan materiaalia 1230.8 F -albumilta ja mahdollisesti kaksi biisiä Miro Palokallion tulevalta soololevyltä, josta tulee lisää tietoa myöhemmin.

Levy julkaistu / Tilausohjeet

Vamman esikoisalbumi 1230.8 F on nyt nähnyt päivänvalon. Sitä painettiin vain 100 kpl, eikä uusintapainosta ole tulossa näillä näkymin koskaan, joten toimi nopeasti. Levy maksaa 7€ suoraan bändiltä ostettuna ja 10€ postitettuna. Levyn voi tilata sähköpostitse osoitteesta info@vamma.net, maksut tilisiirtona Sampo Pankin tilille 800022-55146812

Muistakaa myös keikka Kannelmäen nuorisotalolla perjantaina 13.3. klo 18

1230.8 F ilmestyy 28.2.

Vamman ensimmäinen omakustannealbumi 1230.8 F ilmestyy lauantaina 28.2., Kalevalan ja suomalaisen kulttuurin päivänä. Ilmestymispäivä on siis virallinen liputuspäivä, mikä oli yksi päivän tärkeimpiä valintakriteerejä. Levyjä odotetaan painosta 27.2., mutta ne saattavat viipyä seuraavalle viikolle. Tilauksia aletaan kuitenkin joka tapauksessa ottaa vastaan 28.2. osoitteeseen info@vamma.net

Hinta suoraan bändiltä ostettuna on 7€ ja postitettuna 10€.